Nu er det blevet tid til efterårsferie og alle glæder sig; både børn og voksne. Vi har skrevet det flere gange men gentager lige en gang mere. Enkelte børn mangler stadig varmt tøj og skiftetøj i deres garderober. I forgangen står der sko og støvler efter oprydning på arbejdsdagen. Vi vil gerne, at I kommer og henter de sko/støvler I kan kende. Efter ferien vil de resterende blive sendt til genbrug.

img_3892

Vi har i dag haft den hyggeligste dag, man kan tænke sig: Skolernes motionsdag. I år valgte vi at tage op på Fælleden og lave forskellige aktiviteter frem for at gå og løbe turen rundt om Fårtoft. I stedet fandt vi guld, spillede Battle og løb på mælkekasser. Det var en fantastik dag, og vi tror, at I får nogle trætte børn hjem, for de har virkelig knoklet hele dagen.

Vi har i løbet af denne uge fået henvendelser og besøg fra flere hold forældre, som overvejer at skrive deres børn ind på vores skole. Børn til flere forskellige klasser. Det er vi rigtig glade for, og det er fordi I er gode til at fortælle den gode historie om vores allesammens skole.

Hvis I skal i biografen her i ferien, kan I se vores nye reklamespot: ”Sundby Friskole- et godt sted at være” I kan se den både i Nykøbing og i Thisted.

Link til reklamespot

Lige som vi sidder og skriver dette, sidder 25 fodboldgale børn, og et par voksne, og deltager i årets FIFA-turnering. Kampen gælder æren og de to vandrepokaler. Vi glæder os allerede til næste år.

I uge 45 har vi emneuge, ”Rejsen til Amerika”. Til det formål står vi og mangler gamle kufferter. Ligger I inde med noget tidstypisk tøj, fra omkring 1900, vil vi meget gerne låne det. Ugen slutter vi af med skole-lørdag. Her vil I komme med en tur til Amerika.

Vi har igen fået lavet T-shirts og sweatshirts med vores logo på. De koster henholdsvis 95 kr. og 200 kr. uanset størrelse. De kan fås fra 6 år og helt op til størrelse 6XL, så der skule være noget for alle. Børnene får en seddel med hjem efter ferien. De kan også prøves inden bestilling.

God ferie