Fredagsbrev for uge 43.
Så gik første uge efter en velfortjent efterårsferie og vejret er stadig med os. Hvor længe mon det kan holde? I dag, fredag, havde vi åben morgensang i kirken, hvor vi hørte historien om Jonas og fisken. Herefter var der kaffe og boller på skolen. Det er dejligt at have både forældre og bedsteforældre med sådan en morgen. Vi opfordrer alle, der har mulighed for det, at deltage i åben morgensang. Det er en skøn tradition.
På torsdag har vi “Åben Skole” fra klokken 16.00. Klokken 16.45 vil Linda og 0.-4. klasse underholde med musik og sang. Her skal alle eleverne selvfølgelig deltage. Klokken 18.00 byder vi alle på noget varmt. Vi glæder os til at se så mange som muligt.
Vi kan også byde velkommen til Lukas og hans forældre Maria og Allan. Lukas går i 6. klasse. Vi glæder os til at lære jer at kende.

I udeskolen var 0.-1. og 7. klasse var på bondegårdsbesøg hos en landmand med malkekøer. Vi så, hvordan malkerobotten arbejdede og vi smagte mælken. 7. klasse hørte om, hvordan landmanden dyrker hans jord og hvor afgrøderne blev brugt.
En rigtig dejlig dag på landet.

2.-4. klasse lavede roelygter. De lærte, at den amerikanske tradition Halloween med græskar egentlig stammer fra en irsk tradition og fortælling. Vi smagte også på roerne. Det var heldigvis sukkerroer.

5.-6. klasse havde krudtuglerne fra børnehaven med i udeskolen. De arbejde med temaet trolde. Det var en rigtig god dag.

7. klasse efterlyser ens plastikbøtter med låg. Hvis nogle af jer kender nogle der arbejder et sted hvor det er muligt at få dem fra, så kontakt gerne Heidi.

4.-7. klasse er nu startet med faget Håndværk & Design. Til start laves der smykker og designes lamper.

Vi minder lige igen om, at vi står og mangler gamle kufferter til vores emneuge i uge 45. Husk den sluttes af med skolelørdag.

God weekend til alle.