I går havde vi “Syng dansk dag” – altså en udvidet morgensang. Vi sang forskellige gamle og nye sange i en time, fra klokken 9.00 til 10.00, og det var rigtig hyggeligt. Der var også nogle bedsteforældre og forældre, som fandt tid til at komme, og det var rigtig dejligt. Børnene er rigtig gode til at synge med. Tre af de ældste børn, Katrine, Louise og Sebastian, sang for oppe ved klaveret. Det er bare så fedt, at de har mod på det og gør det. Tak for hjælpen.

Torsdag havde vi igen besøg af naturvejleder Peter Appel, som denne gang havde indskolingen. Sammen med Peter lavede vi insekthoteller, så de små dyr har et sted at overvintre. Der blev savet, hamret, skruet og fundet på. Vi vil sætte kasserne rundt omkring på skolens område, så dyrene kan finde et lunt vinterhi. Alle elever, store som små, knoklede og var virkelig kreative. Resultaterne blev virkelig gode.
I går sagde vi velkommen til Isac, som startede i 2 klasse. Han og hans familie er flyttet til Sundby, og vi glæder os til at lære Isac og hans familie at kende.

I næste uge tager vi voksne på kursus torsdag og fredag. Derfor har 8. klasse arbejdet med at lave undervisningsforløb, som de vil gennemføre i 0. – 4. klasse over de to dage. Foruden 8.klasse, som primært skal undervise 0. – 4. klasse, vil Keld Andersen have 5. og 6. klasse til et billedkunstforløb. Der vil også være nogle forældre, som hjælper til. Kim vil være her begge dage, så der er styr på tropperne. De forældre, som skal hjælpe til, har fået et brev med hjem i dag med lidt information. Der var flere forældre, som havde meldt sig til at komme torsdag og fredag end vi skulle bruge. Mange tak for opbakningen og jeres tilbud om hjælp. Vi vil benytte jeres tilbud igen i foråret til en pædagogisk dag, så de der ikke har fået muligheden nu, tillader vi os at spørge igen til foråret.  På forhånd tak for hjælpen.

Torsdag den 8. november og fredag den 9. november skal alle børn møde klokken 8.30, og de har fri klokken 13.00 – som i emneugerne. Vi glæder os til at komme på kursus, men også til at høre om emnedagen, når vi kommer hjem.

I sidste uge havde de store også undervisning med Peter, som er naturvejleder og med i naturklubben. Eleverne decikerede ænder, og fik dermed, igennem praktisk læring, et indblik i ænders fordøjelsessystem. Efterfølgende blev der lavet en velsmagende andegryde over bål. De gik engagerede til opgaven og var meget nysgerrige.

2. – 4. klasse er ved at lave efterårspynt til klassen. Snart vil I kunne se flotte farverige blade på klassens vinduer. 0. – 1. klasse var også med i nogle timer fredag, og fik ligeledes lavet flot pynt.

God weekend

hilsen