Ugen startede med en tur i teater for 3. og 4. klasse. Vi så en forestilling om Pinocchio. Det var en helt vild flot fortælling, og vi var alle helt høje bagefter på den gode oplevelse.

0.-1. klasse har fået deres egen matematikbog. Den har de knoklet i i alle matematiktimerne, og de er vilde med det.

2.-4. klasse knokler løs med at lære de 120 ord, og det har vi arbejdet med på mange forskellige måder, hvor eleverne selv har været aktive undervejs. Derudover har alle klasserne knoklet med sikker stavning og sabelkat.

6.-8. klasse har skrevet artikler til deres avis som vi forventer at blive færdige med om to uger. De skriver, retter og interviewer på livet løs. 5. klasse har knoklet med deres første aflevering. De har skrevet en informerende tekst om et selvvalgt emne.

I udeskole var vi en tur nede ved skolesøen, hvor vi undersøgte dyrelivet. Nogle elever gik også på opdagelse i skoven, og vi fandt en masse små kryb og kravl.

Fredag hyggede vi med åben morgensang uden forældre, hvilket betød at vi sang, havde fortælling, spiste boller og drak varm kakao. I denne tid bliver flere arrangementer aflyst, og derfor synes vi, at børnene alligevel trængte til lidt hygge. Alle elever blev også fotograferet, og nøj hvor var de flotte alle sammen med fint tøj og sejt hår.

Til info er skole/hjem samtalerne indtil videre udsat på grund af smitte trykket. Det kan også ses i skolens hverdag, at Corona påvirker os. Derfor kan I ikke forvente, at skoledagen er som den plejer at være, på grund af fravær ved blandt andet personalet.

Et stort tillykke til Helle og hendes mand, der i torsdags fik en sund og rask dreng, som vi alle glæder os til at hilse på.

Rigtig god weekend til jer alle. Vi ser frem til en ny uge med jeres børn.

De bedste hilsner fra personalet.