Selvom det har været halloween har vi i udeskole udfordret børnenes motorik og tålmodighed ved at skære græskar ansigter. Vi var vi så heldige, at Jesperhus spurgte, om vi ville have græskar – det skyndte vi os at sige ja tak til, og derfor fik alle mulighed for at lave et græskar hver. Det blev der en masse fine græskar ud af, og eleverne er velkomne til at tage det med hjem til pynt.

0. – 1. klasse har i denne uge arbejdet med eventyr. Vi har dykket ned i eventyret Tommelise, og fundet ting der generelt kendetegner et eventyr. Børnene har selv fortalt ud fra tegninger, det var de super dygtige til. Vi arbejder videre med eventyr i næste uge. 0. klasse har fået bogstaverne O og D i denne uge.

I 2.-4. klasse arbejder vi lige nu med “den varme stol”, hvor eleverne får mulighed for at høre, hvad de andre i klassen synes, at de er gode til. Det er en stor succes og alle glæder sig til at få lov til at prøve.

I 4. klasse er vi i denne uge gået i gang med at læse billedromanen “Jeg er Frede (men det er ikke det de andre kalder mig)”. Den handler om, hvordan det er at stå uden for fællesskabet i klassen og hele tiden være bange for at træde ved siden af. Den vil vi bruge til litteraturarbejde i den kommende tid i vores dansktimer om tirsdagen.

6. til 8. klasse arbejder fortsat med artikler, hvor de i denne uge har øvet sig i interviewformen. Forskellige lærere er blevet interviewet, så deres artikler begynder at tage form.

Vigtig information til forældre og børn fra Thy:

Vi lever i en mærkelig tid, hvor vi fra den ene dag til den anden skal tage hurtige beslutninger og være omstillingsparate i et format vi ikke er vant til. De nye tiltag fra staten ramte i denne omgang alle vores skønne elever fra Thy. Vi afventer fortsat nærmere information om vi igen må tage imod børnene. Indtil i får andet at vide, skal børnene blive hjemme. Børnene fra Thy vil modtage nødundervisning via dansklæren på mandag eftermiddag.

Hilsen Personalet.