Så blev spændingen udløst, efter en super god emneuge hvor vi har arbejdet med udvandringen til Amerika.  Der blev produceret en spillefilm, hvor alle børnene spillede deres roller. Der er blevet pakket kufferter, lavet personbeskrivelser, bygget huse og produceret utallige møbler. Vi er så stolte af jeres børn. Både store og små knoklede på, og alle er vist stolte af deres produkter. Det var dejligt at se så mange forældre og bedsteforældre til vores skolelørdag. Det betyder meget for børnene at kunne vise, hvad de har lavet. Filmen kan ses på Facebook, og både huse og kufferter vil blive udstillet på skolen det næste stykke tid.

I de næste par uger vil der ske en masse på skolen og i børnehuset:

Torsdag den 24. er der julemødested på skolen. Vi starter klokken 17.30 med fælles spisning. Søndag d. 27. er der juletræstur. Det starter klokken 10.30. Børnene får en seddel med hjem. Husk at tilmelde jer.

Fredag d. 2/12. er der åben morgensang.

Allerede på fredag har vi juleklippe-dag. Der er HD for 4.-7. klokken 12.30. Det ligger tidligt i år, men der skal jo helst være pyntet op til Julemødested.

Og igen, igen: Det er blevet kold og der er stadig børn der ikke har flyverdragter på deres rum. Vil alle være søde at tjekke op på det!

God forlænget weekend til alle.