0. – 1. klasse har haft en rolig og “normal” uge. Vi har haft besøg af ormen Ole som kom med bogstavet O, også er vi kommet godt i gang med vores Smiley-mapper med opgaver. Vi har øvet en række nye bevægelseslege, som eksempelvis hente-diktat, som man kan se en video af på forældreforum. Husk at hvert barn i 0. – 1. klasse skal medbringe en pakke til børnenes pakkekalender.

2.-4. klasse har færdiggjort deres fakta bøger. De er både flotte og spændende! Der er blevet læst en masse, fundet overskrifter, skrevet faktabokse osv. De har virkelig gjort sig umage, og I er velkomne til at blade lidt i bøgerne. De står til udstilling foran klassen. I udeskole er vi færdige med at lave drager. Vi krydser fingre for, at der kommer lidt vind på tirsdag, så vi kan få dem prøvet af.

Tirsdag var en super dag, hvor 2.-4. klasse først øvede sammen med en masse andre børn til Den grønne vind. Senere på dagen gav de koncert, som slog benene væk under os og publikum. De var virkelig dygtige. I dag, fredag, gav eleverne endnu en koncert for resten af skolen, og børnehaven kom også og lyttede med.

Denne uge har hos de store stået i læsningens tegn, de læser på livet løs for at, blive færdig med den bog de er i gang med. I madkunstskab har 4. og 5. klasse gjort rent i køkkenet og det var de bare så gode til, så nu kan vi fremover lave mad i et helt rent køkken.

Engelsk 4/5 er allerede i gang med Christmas. Der arbejdes i grupper, vi laver vendespil, bagefter skal vi spille de spil og på den måde lærer Christmas words. I tysk er det farver og grün, grün, sind alle meine Kleider. 6/7 Engelsk Arbejde med emne Animals heroes, spændende læsestof. Herunder har vi fokus på læsestrategier, hvordan man læserog hvordan man bliver bedre til at læse.

HUSK at tjekke børnenes garderober. Det er koldt og vådt, så flyverdragter, huer og vanter er godt. Desuden vil det være fint at tjekke kurvene for ekstra strømper og bukser mm. da børnene kan have behov for at kunne skifte i løbet af dagen.

Til orientering fra bestyrelsen
Vi har pr. 1. december ansat Helle Sørensen som lærer. Efter at Astrid stoppede er der lavet nyt skema, det er Helle en del af. Hun skal i starten undervise i engelsk og idræt, samt have funktionen som støttelærer. Helle er 29 år og bor i Øster Jølby. Hun kommer fra en stilling som lærer på Bedsted skole.
Vi glæder os til samarbejdet med Helle.

God weekend til alle

/Lærerne