Fredagsbrev

Så blev det endnu engang weekend. Det har været en uge præget af lidt sygdom, men nu er alle fit for fight. Det har været en uge med helt almindelige skolefag.
I denne weekend skal 7. klasse og deres forældre bage småkager- mange småkager. I alt er der bestilt godt 220 æsker. Det er flot! Det giver et godt bidrag til deres Islandstur. De siger tak til alle jer.

I næste uge skal vi på skolen hilse på et par nye ansigter. Den første er Anne. Anne er praktikant fra Hanstholm Friskole. Hun skal følge Casper og Kim i de yngste klasser. Hun skal også være i Fritteren et par dage. Den anden vi skal hilse på er Jonna. Hun er uddannet lærer i 2016, flytter til Nykøbing og skal være støtte i 2.-4. klasse. Indtil jul skal hun være her en dag i ugen. Efter jul skal hun være her hver dag.

I udeskolen er 0.-1. i gang med at lave stamtræ over deres familie. I må gerne tale med jeres barns omkring foræder og deres navne, da mange af børnene ikke ved, hvad deres bedsteforældre hedder.

2.-5. har afsluttet emnet om vulkaner og naturkatastrofer. og lavet Kahoot quiz.  Næste emne er om universet.
Husk at vi søndag den 26. skal i skoven ved naturlegepladsen i V. Vandet. Vi mødes klokken 10. Vi skal på en lille gåtur, som alle kan være med til, rundt i skoven. Vi slutter af med pølser. Husk tilmelding.

God weekend
Astrid