I går havde vi et rigtig dejligt Julemødested med 180 glade børn og voksne. Der blev arbejdet flittigt i alle værksteder. Det er fantastisk, at vi kan have så godt et samarbejde med mødestedgruppen, og det er fantastisk at der er så mange, der vil lægge så meget arbejde i det.

Ellers har vi haft en helt ”almindelig” uge, hvor især de store børn har lagt mange kræfter i forberedelserne af deres bod, kartoffelskrælning og oprydning og rengøring af hele huset.

Vi har opdaget at der er divergerende datoer for skolestart efter nytår. Juleferien er fra lørdag d 17. december til og med mandag d. 2. januar.

I går var 0.-5. klasse i Maries Skov på jagt efter grønt til jul. Der fandt vi ud over grønt også døde dyr, rådne fuglevinger og en enkelt troldehule. Til slut legede vi på Crossbanen med dejligt beskidte børn til følge.

Husk på at der på fredag er åben morgensang klokken 8.30 med kaffe og boller bagefter. Husk alle er velkommen.

Rigtig god weekend.