Fredagsbrev uge 48

I går havde vi store juleklippedag. Børnene arbejdede rigtig godt, og der var en liflig duft af julebag, som bredte sig i huset fra børnehaven, der bagte i forbindelse med bedsteforældredag. Julemusikken strømmede ud af klasserne, og det var svært ikke at komme i julestemning. Vi har nu fået skolen pyntet op, og der er hyggeligt og fint til på tirsdag, hvor vi har julemødested. Der jo er 30 års jubilæum med overraskelser. Vi bliver også i år omkring de 180 mennesker tirsdag aften, og vi glæder os helt vildt.

8. klasses kager er færdige, og de er klar til afhentning. I forbindelse med julemødestedet har vi en lille rest, som vi sælger sammen med amerikansk lotteri. Vi vil igen i år lave flotte juledekorationer, som kan erhverves i 8. klasses bod i biblioteket tirsdag aften.

I SFOén har vi håndværkere på besøg, de er i fuld gang med at lave underetagen, så det ser vi rigtigt meget frem til, at de bliver færdige med. Vi har også haft besøg af en vvs mand, der har lavet vand ovenpå, så nu har vi rindende vand igen, og kan benytte toilettet og køkkenet igen. Vi er i gang med at lave julepynt og julegaver, og der har været nogen i køkkenet og lave pebernødder sammen med AK, så vi har lidt at hygge med. I december kommer den til at stå på julehygge og julefilm. Se elleres planen for aktiviteter som hænger i forgangen i SFO.

2. – 4. klasse har igen fredag juleklippet, så nu er klassen flot og juleklar til på mandag, hvor de første af elevernes egne julefortællinger skal læses højt. Hele december måned må eleverne gerne medbringe en lommelygte, så vi kan have lommelygte-læsning om morgenen i decembermørket.

God weekend til Alle

hilsen Astrid