Mandag kom julestemningen snigende. Der blev klippet julepynt, spist pebernødder og julemusikken drønede derud af. Klasserne og gangene er nu klar til december og julehygge – og ikke mindst julemødestedet på tirsdag.

0. – 1. klasse har i denne uge arbejdet med ugeskema, hvor der har været mange opgaver med børnestavning. De har blandt andet skrevet ønskesedler, som vi nu sender op til Julemanden. I løbet af ugen har vi også hørt 4 modige børn fra 1. klasse som valgfrit har læst højt for resten af klassen i deres læsebøger. De var super gode og resten af banden var gode til at lytte.

2.-4. klasse arbejder fortsat med læsning. De arbejder alle sammen på individuelle niveauer, og er sammen med en læsemakker på samme niveau. Vi arbejder lidt mere intensivt med læsningen for at styrke elevernes flydende læsning og deres læseforståelse. Ugeskemaet er fortsat på pause i december, men vi starter op igen efter nytår.

I går torsdag var 5. – 7. klasse til naturfagsmarathon i Nykøbing. Vi havde en lidt turbulent start, da vi kom afsted uden opfindelser, men vi nåede det hele alligevel. De er nogle skønne unge mennesker at have med på tur. De kæmper godt og går til opgaverne med kæmpe engagement, og ikke mindst klapper de for alle. De har arbejdet med deres opfindelser siden efterårsferien og skulle på dagen konkurrere mod syv andre klasser. De klarede sig ganske godt og endte på en samlet anden plads. Den ene gruppe var ikke til at skyde igennem, da deres opfindelse, lyd i byen, vandt deres delkonkurrence.

Til orientering afholder vi på torsdag d. 5 december brandøvelse i løbet af dagen.

Rigtig god weekend

/Lærerne