Julen nærmer sig med kun fem skoledage tilbage og den første halvdel af skoleåret lakker mod enden. Det føles ikke som længe siden, at det var august og skoleåret lige var startet.
Vi har haft en helt almindelig skoleuge, hvor vi har arbejdet i vores bøger. Hos 0.-1. klasse er Nissen flyttet ind. Han kommer med små gaver og breve.

I udeskolen var 0.-1. klasse på julejagt. Vi var også ude og finde Rudolf. Over middag lavede vi vafler over bål og dystede i en jule quiz.

2.-5. klasse arbejder med konstruktioner. De har lavet tårne af sugerør og lim. Højeste tårn blev godt to en halv meter.

6.-7. klasse arbejder i naturfag med skove.

I dag havde vi besøg af Jens pedel. Han var med til morgensang og spillede for de små i børnehaven og vuggestuen. Han hyggede både om vores blomster og alle store som små på skolen.

I Fritteren er der blevet kæmpet med julegaver, hvilket vi snart er færdige med. Børnene glæder sig til at give dem. Vi har i dag haft en hyggelig julefrokost, med julemad og pakkespil.

Torsdag den 15. december holder vi julehygge. Vi mødes i kirken kl. 19.00. Her vil vi synge og høre eleverne synge julen ind. Derefter går vi over på skolen, hvor der vil være kaffe og æbleskiver. Aften sluttes af i salen med en sang.

Fredag går vi i skole efter skemaet.

God weekend til alle.