Juuuuuuuuuubi så kan vi endelig tage imod vores skønne 0. til 4. klasse igen. Det er dog med en smule malurt i bægret da vi fortsat må undvære vores 5, 6, 7 og 8. klasse. Vi krydser fingre for at de faldende smittetal fortsætter, så vi snart kan byde alle elever velkommen tilbage.

Når vi i næste uge starter op, vil vi lærere og elever kunne trække på vores erfaringer fra i foråret. Det er vigtigt at prioritere at det fortsat hedder nødundervisning og at der er ekstra stor fokus på håndvask, så vi kan passe på hinanden. 0. – 2. klasse skal i næste uge have Casper i alle timer, mens 3. – 4. klasse skal have Peter.

For 5. til 8. klasse fortsætter rutinen med onlinemøder og ugeskema. Husk at jeres lærere er tilgængelige alle dage fra kl. 8 til 16

Der er nu påbud om mundbind når man som forældre går ind på skolen, men aflevering udenfor foretrækkes fortsat.

Vi slutter af med nogle flotte natur mandalaer lavet af børn fra 1. – 3. klasse.

Rigtig god weekend.

Hilsen personalet.