Fredagsbrev uge 5.

I denne uge har 0 – 1. klasse arbejdet med fortællingen om Ole og koglefolket. Eleverne er blevet inddelt i koglefamilier, og familierne arbejder sammen hele ugen. Derfor har vi rykket lidt rundt på bordene, så de kan sidde sammen – det er nu ret hyggeligt. Der er lavet koglefolk, skrevet biografier og lavet små kogleboliger. I morgen står den på dramatisering, og på fredag holder vi afslutningsvis en lille koglefest.

2.-4. har arbejdet med stamtræ, personlige beskrivelser og lavet mosaikbilleder.

5. klasse har arbejdet med ”Kaskelotterne sang”, hvor de har arbejdet med forskellige kreative ting. De har blandt andet lavet store flotte plakater og Stop Motion film.

5-6-7 klasses produkter

6.-7. klasse har øvet sig i at lave projektopgave, hvor deres overordnende emne var udvikling. De har arbejdet helt fantastisk hele uge og der er kommet nogle meget gode opgaver samt helt vildt flotte produkter ud af deres store arbejdsindsats, som kan ses oppe i deres klasse. Vi glæder os rigtig meget til fremlæggelserne af opgaverne og produkterne i løbet af næste uge.

På onsdag den 7. februar, skal 4.-5. klasse til idrætsdag på Skyum Idrætsefterskole. Vi skal herfra kl. 8.30 og hjem igen kl. 14.10. Herhjemme får vi besøg af en flok elever fra Skyum, som laver idræt med de forskellige klasser hen over dagen, så alle skal have idrætstøj på, som de kan bevæge sig i. ALLE skal pakke idrætstøj til BÅDE ude og indendørs aktiviteter.

Vi glæder os rigtig meget til fællesskoledag i morgen, hvor vi skal høre Uffe Kirk og lege sammen over middag.
I næste uger er den sidste almindelig skoleuge inden vinterferien.

Vi ses i morgen
Hilsen Astrid