Julen er i hvert fald ikke det samme her på skolen uden alle børnene. Vi nåede lige at få to uger med december hygge i klasserne. Før vi igen måtte tilbage til hjemmeundervisning. Vi ved godt, at det ikke har været den mest optimale og julehyggede måned. Men vi må hygge ekstra meget i januar, hvor vi glæder os til at vi kan samles igen.

5.-6. Klasses aflevering (julematematik hæftet), som skal afleveres på tirsdag, lægges i kassen på skohylden i indgangen. Hvis man ikke har mulighed for at aflevere den på skolen. Skal man skrive en SMS til Anne 61 28 90 47, så henter hun den tirsdag formiddag inden kl. 11.

Tilbage er der kun at sige tusinde tak for det forgangne år og rigtig glædelig jul samt er godt nytår.