Nu er det endelig jul! I hvert fald på Sundby Friskole- og den har været ventet. Det har været en travl uge med julehygge og masser af musik og julesange til morgensang.
I går havde vi en super hyggelig afslutning i kirken. Vi sang julesalmer, hørte Lisbeth fortælle historie og vi sluttede af med musik! 3.-4. klasse spillede blokfløjte så englene sang. De yngste var så søde, da de gik op gennem kirken med lys og de store sang så smukt. Tak for at I forældre bakker op om vores traditioner. De er noget af det vigtigste for et sted som vores. Det binder os alle sammen, både børn og voksne. Vi fik traditionen tro æbleskiver. Vi sluttede af med mere musik i gymnastiksalen hvor 0.-4. klasse sang og spillede for os igen. Vi vil gerne sige tak til Linda for det kæmpemæssige stykke arbejde, hun har lagt i vores juleafslutning. Kæmpe tak skal også lyde til Mads og Mie`s bedstemor for hjælp med æbleskiver og kaffe.
Fredag startede med mere sang og musik til morgensang. De store viste os, hvad de havde øvet og lært med Ove. De er bare super gode. Vi er så stolte af jeres unger, både store og små, og det kan I også være. Vi vil også gerne sige tak til Ove for det arbejde, han har lagt i musikundervisningen. Uden Linda og Ove ville musikken på Sundby Friskole bare ikke være det samme.
Vi vil her fra skolen gerne sige tak til jer forældre og andre frivillige for samarbejdet i år. I har alle lagt et stort stykke arbejde på Jeres skole. Det er nødvendigt på et sted som vores.
Til slut vil vi gerne ønske alle en god jul og et godt nytår.
Vi ses igen den 3. januar 2017.