Så blev det endelig jul. Vi sendte de ældste elever på tidlig juleferie allerede onsdag, og i går kunne alle de resterende holde en hyggelig juleafslutning i kirken. Det er dejligt, at vi næsten fik lov til at gå på juleferie sammen. Vi føler os utroligt heldige med, at det første halve år, har kunne foregå så normalt som muligt. Det er takket være jer forældre, fordi I har været så gode til at tage hånd om situationen og følge retningslinjerne. Vi har kunne bruge dette halve år, på det vi aller helst vil – nemlig at lave den bedst mulige skole for jeres børn. Vi vil gerne sige stort tak for jeres opbakning og den tillid som I viser os hver dag.

Vi glæder os til at se alle eleverne igen efter nytår.

Fra hele skolens personale skal der lyde en glædelig jul og et godt nytår til jer alle.

Kærlig hilsen

Personalet