Fastelavn er mit navn. Vi har i dag, fredag afholdt en dejlig fastelavn. Skønt at kunne holde fast i gode gamle traditioner i denne tid. Det giver en tryghed for både børn og voksne, at noget er som det plejer. Efter vi slog katten af tønden, hvor Alfred blev kattekonge, mens Disa blev kattedronning, spiste vi fastelavnsboller og hyggede i klasserne.

I klasserne har vi i denne uge brugt det meste af tiden på at være sammen og finde hinanden igen. Selvom det har været bidende koldt udenfor, er det børn med røde kinder og med smil op til begge ører som er kommet ind fra frikvarterne. Det vidner om børn der har savnet hinanden – det er så dejligt at se. Onsdag tog vi på kælketur ned i Sundbys bakker, og bagefter nød vi en kop kakao i hinandens selskab. Derudover har vi alle været i gang med Stormester opgaver, som skulle løses på kreative måder, præcis som i TV-programmet “Stormester”. Det var sjovt, men også meget udfordrende at skulle tænke så meget ud af boksen for at få det bedste resultat.

Endnu en uge med onlineundervisning er gået. Alle elever der er hjemsendt er simpelthen så gode til at være online. De er så gode til, at lytte og komme med gode input til at få det bedste ud at en træls situation. Der går forhåbentligt ikke længe inde vi igen kan undervise dem på skolen også, men indtil der må man sige, at vi får det bedste ud af en træls situation.

Denne uge har det i 5. Klasse stået på grammatik træning i dansk. De har hele ugen øvet dem i ejefalds regler, og det er nu ikke nogle elever, i klassen der er i tvivl om hvornår der er skal bruges apostrof og s i endelsen af egennavne.

6, 7 og 8. Klasse er begyndt på bogen lejren af Oscar k. Bogen er en billedbog, og er en sy- realistisk fortælling der handler om en mærkelig lejrskole hvor børn kommer ind, og robotlignende og mekaniske voksne kommer ud på den anden side. Emnet for forløbet er komplekse billeder og overgangen fra barn til voksen.

Vi ønsker Jer alle en rigtig god weekend,

/Personalet.