Så banker vinterferien på døren, det er da utroligt som tiden flyver snart er det 1. april og de nye trærødder skal starte i skole. I år vi har genoptaget en gammel tradition, som vi havde år tilbage. Vi har inviteret trærødder, 0.-1. klasse til lasagne aften torsdag den 23.Februar. Sådan at de nye børn og forældre kan møde dem der allerede er i indskolingen. Vi har denne aften  valgt ikke at invitere søskende med.

0-4. Klasse har i denne uge arbejdet videre med Grønland. Vi har lavet tupilakker i fedtsten. De vil  blive udstillet i glasmontren i biblioteket efterhånden, som de bliver færdige.FullSizeRender

0.-4. klasse var torsdag på Bjergby Friskole. Her så vi alle elever spille teater. Temaet var eventyr. Vi så Rødhætte, Hans og Grete, Rumleskaft og mange, mange flere. De var dog opgraderet til vores tid. Det er altid dejligt at se teater, men også være sammen med andre friskolebørn. Og så havde vi også fornøjelsen af at se vore gamle elever i 8, som vi sendte videre sidste sommer.

For 6. og 7. Klasse er projektugen nu afsluttet. De har lavet de flotteste skriftlige opgaver, nogle gode produkter og til sidst de fineste fremlæggelser. De har knoklet de sidste 3-4 uger med deres projektopgave og de er alle meget stolte over hvad de har fået lavet. De har været så seje. 5.klasse læste nogle af 6-7 klasses opgaver og lavede gode spørgsmål til dem, så de også er klar til at det bliver deres tur næste år.

Vi vil gerne lære at spille Skak eller Bridge, derfor vil vi høre, om der er nogle bedsteforældre eller andre, som har tid og lyst til at lærer os det.

Rigtig god weekend og vinterferie til alle.

Hilsen Astrid