Det summer af liv alle vegne. Nogle steder bliver der øvet replikker på livet løs og andre steder bliver der sunget højt og klart. Underetagen er forvandlet til en ”byggeplads” hvor papmache bliver forvandlet til sten, og en masse andre rekvisitter tager form.

De små søde rumpenisser og grådværge er i gang med at øve optrin. Der skal huskes og øves, og det er lidt hårdt, men de bliver bedre og bedre hele tiden.
Forældrene fra 0. og 1. klasse skal huske at bage kage til på torsdag.

Husk at tjekke Forældre forum. Der står, hvilket tøj eleverne skal medbringe som en del af deres kostume.

Generalprøven er torsdag kl. 10, og selve premieren er kl. 18.30. Børnene får individuelt at vide, hvornår de skal møde

torsdag eftermiddag.

Vi håber, at der er en, der vil melde sig til at filme forestillingen torsdag aften, så stykket kan blive foreviget.

I næste uge er mødetiden fra 8.30 – 13.00 alle dage.

God weekend

hilsen Astrid