Dejligt at se børnene igen efter ferien. En vinterferie der for første gang ikke har været specielt attraktiv hverken blandt børn eller voksne. MEN nu ser vi forhåbentligt frem til lidt mere kontinuerlig skolegang igen. Vi kan mærke en skøn stemning blandt børnene, som virkelig er ved at finde hinanden igen.

0. – 1. klasse har i denne uge startet op på ugeskema. Det var et glædeligt gensyn for 1. klasses vedkommende, mens 0. klasse knokler med at lære systemet at kende. Fredag var vi på tur, hvor vi talte biler fra viadukten. De tal brugte vi til at sætte i et diagram, så vi kunne spotte mønstre. Således blev tydeligt hvilke biler der kører på den vej der deler Sundby i to.

I denne uge har 2.-4. klasse knoklet på livet løs. 2. klasse har haft om navneord, og så er de begyndt på en stak opgaver, hvor de øver sig på deres stavning gennem forskellige opgaver.

3. klasserne knokler med grammatik og 4. klasserne har efterhånden fået helt styr på punktum.Derudover har vi lavet et læseløb, hvor der skulle svares på spørgsmål. I matematik laver de individuelle opgaver, og så har vi haft sjov med en masse matematik ting, som vi har lånt til undervisningen.

Onlineundervisningen har været virkelig god. I denne uge har den både stået på historie, dansk, sprog og matematik. Det betyder så ufattelig meget, at børnene er så gode til at omstille sig til situationerne, og tage de mindre udfordringer der kan opstå med højt humør og oprejst pande.

Rigtig god weekend 🙂

De bedste hilsner