Så er vi kommet i gang igen efter en velfortjent og forhåbentlig god ferie. På tirsdag skal der afholdes ansættelsessamtaler, så i næste fredagsbrev kan vi forhåbentlig afsløre, hvem den udvalgte blev.

I går, torsdag, havde vi besøg af ”Tanddamen” 0.-2. klasse lærte hvordan tænderne skal børstes, fik talt tænder og sluttede af med at se ”Karius & Baktus” De store fik ”røde piller” at tygge på og børstede også tænder, så alle store gik i går rund med røde tunger.

0.-2. klasse dækkede også fint bord i går til ”Lasagne-aften” hvor Kathrines klasse og de kommende trærødder, som starter efter påskeferien, og deres forældre var inviteret til at komme og spise lasagne. Inden fortalte Ole historien om, hvordan elefanten fik sin lange snabel og hvordan den gang efter gang fik smæk i rumpen fordi den hele tiden gik og spurgte om alt muligt. Vi sluttede af med at lege alle sammen.

I dag fredag, har 0.-5. arbejdet med fisk. Vi har set på fisk og dets indvolde, rengjort samt parteret fisk. Til sidst kom de på bålet og blev spist sammen medkogte, blandede rodfrugter; og der blev spist op.

Det har været en kold men god dag udenfor.

God weekend til alle.

Kim