I næste uge har vi åben morgensang i kirken klokken 8.30, hvor sognepræst Louise Råhede fortæller. Efter morgensang i kirken er der boller og kaffe på skolen.

Vi er nu i gang med processen omkring ansættelse af lærere til den ledige stilling. Vi har fået 22 ansøgninger, og har valgt at kalde 5 til samtale.

Nu er vi ved at være klar til at lave teater, og vi glæder os. Børnene får stykket læst højt i næste uge, hvor de store også får mulighed for at ønske, hvad de gerne vil i forbindelse med stykket.

Vi går rigtigt i gang i uge 11, hvor der er emneugeskema. Børnene møder mandag til torsdag fra 8.30 til 13.15 og fredag fra 8.30 til 12.30. Vi har præmiere torsdag den 22. marts kl. 18.30 og generalprøve kl. 10.00 om formiddagen, hvor de der ikke kan komme om aftenen, er velkomne sammen med bedsteforældre og andre interesserede.

Husk at det er sidste gang til svømning på mandag.

I engelsk har 4. og 5. klasse i dag arbejdet med emnet bodyparts. De skulle igennem et lille stafetløb, hvor de rigtige kropsdele skulle placeres på en klassekammerat. Det gav anledning til et lille grin. .

I denne uge har 0. – 1. klasse arbejdet med farver. De har lært de tre primærfarver at kende, og har efterfølgende lavet flotte billeder med blandingsfarver.

I udeskole er vi efterhånden næsten færdige med emnet om fisk. De store fra 4. og 5. klasse har lavet quizspørgsmål til de andre ud fra det,de har lært om emnet.

God weekend

hilsen Astrid