0. klasse har i denne uge lært tre nye bogstaver, deres form og lyd at kende: Ø, J og R. Det betyder at vi snart har lært alle bogstaver, og snart skal til at arbejde med hvad der sker når de leger sammen på kryds og tværs. Derudover har der været fokus på at klappe stavelser, hvilket alle fra 0. klasse er blevet rigtig dygtige til. 1. klasse er nu rigtig kommet i gang med bogen “Den første læsning 1”. Der læses to sider hjemme hver dag og det kører rigtig godt. 0. – 1. klasse er atter i gang med at træne tal i matematik, og de må meget gerne øve små plus og minusstykker hjemme, hvor det indgår naturligt i dagens rutiner (feks tælle mad, lægge sammen ift familien, se om borddækningen stemmer med personer mm)

2. – 4. klasse har knoklet med individuelle emner i Sikker Stavning. Det vil vi arbejde meget med i den kommende tid, så vi kan få lidt mere fokus på elevernes stavning og forholdet mellem bogstaverne og deres lyde. 4. klasse er i dag startet op på bogen “Jeg er William” af Kim Fupz Aakeson. Vi vil arbejde med bogen i skolen, og der er ikke læselektier i den hjemme.

0.-3. Klasse har læst med hinanden. Store læste for små, og små læste for store.

5.-7. klasse arbejder med CO2 i natur/teknik, og laver blandt andet en del forsøg, som de går til med stor nysgerrighed og godt samarbejde.

Huskeliste:

• Mandag i næste uge skal 0.-3. klasse i teater. De skal medbringe en turtaske med drikkedunk og madpakke. De er hjemme kl. 12:40
  • 4. – 7. klasse skal have svømning mandag, så de skal medbringe svømmegrej. De skal have almindelige timer kl. 9.15-11 og 13-14.30
  • Da hele indskolingen er i teater mandag, så flyttes “mandagsmad” til tirsdag.

/Lærerne