Så blev det forår; i hvert fald på kalenderen. Rundt omkring pibler både vintergæk og erantis, og jeg hørte lærken den anden dag, dog ikke på Mors, men mon ikke snart den er her og nogen har hørt den. Det er skønt når foråret er på vej.

0.-4. klasse lavede i går, torsdag, påskeklip og karsedyr.

Marts er en travl måned her i skolen. Vi er i gang med at skrive teaterstykket færdigt, hvilket jo også er nødvendigt. Vi starter mandag den 13. på scenen og inden da skulle alle replikker og scener skal jo være på plads. Jeg var så heldig at se oplægget som 5.-7. klasse har skrevet- og det bliver rigtig godt, så I kan godt glæde jer. Ole og Astrid skal også til København her i marts med 5.-6. klasse. De andre skal have emneuge så der sker rigtig meget.

Vi mangler stadig nogle som kan tage scene ned i weekenden den 25. marts. Skriv gerne en sms eller en mail og meld til om I kan.

I forbindelse med teater er der kaffe og kage, både om formiddagen kl. 10 til generalprøven og til premieren kl. 18.30 om aftenen den 22. marts. Det er ifølge bageplanen 0.-1. klasse som bager kager.

Vi har generalforsamling den 25. april og i den forbindelse vil bestyrelsen gerne, at I kommer med forslag til opstilling af bestyrelsesmedlemmer. Giv gerne Johnni besked om mulige emner.

God weekend

hilsen Astrid