Fredagsbrev uge 10

I dag har vi været til morgengang i Kirken. Det var Louise der fortalte om påsken i en fortælling. Der efter foldede og klippede vi et kors af papir som bliver hængt op i kirken til påske. Efter morgensang og fortælling i kirken gik vi alle tilbage til skolen, hvor Lisbeth og Torben havde varmet boller og dækket op til kaffe. Det er virkelig nogle gode morgener disse morgener med åben morgensang, uanset om det er i kirken eller har på skolen. Det er så dejligt, at der kommer så mange og at snakken flyder ubesværet hen over bordet. Stort og småt bliver disse morgener vendt. I morges var det den snarlige teateruge og avisartiklen om 8. klasse der fyldte den gode snak rundt om bordet.

Vi er nu færdig med processen angående ansættelse af ekstra lærerkræfter fra 1. april og til næste skoleår. Vi har ansat to kvindelige lærere, hvor af den ene er nyuddannet og først starter til 1. august. Den anden er uddannet fra den frie lærerskole og har udover lærergerningen arbejdet med naturformidling. De får begge lov at præsentere sig ved først givende lejlighed.

I næste uge starter vi på teater. I år skal vi spille ”Aladdin og den vidunderlige lampe” Børnene har i går ønsket roller og Ole afholdte manuskript- og instruktørmøde i går, hvor rollerne blev fordelt. Børnene har i dag fået at vide, om ønske 1 eller 2 var blevet opfyldt. De der har fået roller med replikker har fået rollehæftet med hjem, så de kan komme i gang med at øve. Vi glæder os rigtig meget.
Mødetider i teaterugerne er mandag til torsdag 8.30-13.15. Fredag 8.30-12.30.
4.-7. kl. må dog godt forvente, at de nogle dage skal blive længere.
0.-3. kl. har fået et skema over de kommende uger med hjem. Undervejs øver børnene på skift deres optrædener til stykket.
Der er generalprøve torsdag den 22. marts kl. 10.00 og premiere om aftenen kl. 18.30.

Fredag den 23. marts rydder vi op inden vi går på påskeferie.
I forbindelse med teater er der kaffe og kage, både om formiddagen kl. 10 til generalprøven og til premieren kl. 18.30 den 22. marts. Det er ifølge bage planen 0.-1. klasse som bager kager.
Vi vil gerne låne messing ting: Fade, vaser eller anden messing som kan bruges til skatkammeret.

God Weekend

Hilsen Astrid