Mange tak for en fantastisk festival med noget rigtig godt musik og sang. Hold nu op, hvor er musikholdende godt nok dygtige. Det er en fornøjelse at være vidne til, og tak for det store fremmøde på trods af et lidt lunefuldt vejr. Og mandagen var en velfortjent fridag. De børn der var i pasning var i svømmehallen og hyggede sig med Lisbeth og Casper hele dagen.
I næste uge rejser 7. klasse til Island sammen med Heidi og Astrid. De har lovet at lave dagbog, så vi kan følge med i, hvad de laver. Vi andre har emneuge om fremtiden. 4.-7. klasse skal skrive avis og 0.-3. klasse arbejder med fremtidsvisioner. Alle møder klokken 8.30 og har fri 13.15 mandag til torsdag og kl. 12.30 fredag.
Torsdag gik 6. – 7. Klasse til fjorden sammen med trærødder. Der blev sunget fødselsdags sang for Isabella ned gennem byen. Da vi kom ned til fjorden, gik der gang i krabbe fiskeriet og der er virkelig et rigt dyreliv i fjorden som blev undersøgt. Vi spise madpakker og legede i vandet.
0.-3. klasse var på Lødderup Friskole til idrætsdag. Her var vi sammen med resten af øens friskoler. Vi varmede op, legede katten efter musen, tag fat, fang halen, morder, hockey og meget mere. En rigtig god dag i dejligt solskin.
Trærødder har tegnet og fortalt eventyr om pandekagen på en fortællefrise, vi har lavet fritteren.
Vi arbejder med rim og remsebog. I går var vi ved fjorden for at fiske krabber sammen med 6.-7. klasse, og i dag fredag har vi bygget skibe af bark, træ og sten og andet vi kunne finde.

God weekend
Astrid