Julen står og banker sagte på døren. I aften har vi alle været i kirke og hørt børnene synge sammen med Linda og det var som sædvanligt en dejlig og rørende oplevelse. Og jul bliver det, for vi fik sunget både ”Julen sig nærmer” og ”Dejlig er er jorden” i gymnastiksalen og ønsket hinanden en glædelig jul. Oven på både kaffe, saftevand og kringle som Mie og Mads Mormor havde friskbagt til dagens anledning. Tusind tak! Det må bestemt gerne blive en ny juletradition i Sundby Friskole.

I morges havde vi fornøjelsen af at høre det, de store har øvet i musik og band i efteråret. De var simpelthen helt vild gode. Det er utrolig, hvor langt man kan nå og hvor svær musik man kan spille, når man som 5. klasse har sin grund musik i orden. Vi er dybt imponerede over, hvad de allerede kan, når man tænker på at de kun har haft 3,5 måned bandhold med Ove. Som han siger, er det Lindas fortjeneste at de allerede er så langt, fordi hun har lært dem det grundlæggende musikkendskab og nodelære, som han bygger ovenpå. Det var en maga god oplevelse med ekstranummer og alting. På facebook kan I naturligvis se en lille film fra de stores koncert; og I kan godt glæde jer!
I formiddags julehyggede vi i alle klasser. Der blev spist godter til den store guldmedalje og set julefilm og så blev der ryddet op, så børnene kunne hjembringe diverse julepynt og småting, så klasserne er klar til efter jul.

Vi har stillet et bord frem med glemt tøj. Hvis I ikke fik tjekket bordet efter noget af jeres barns/ børns tøj i aften, har I stadig muligheden frem til fredag. Derefter bliver det afleveret til genbrug.

Vi håber, at I trods den travle juletid får nogle fredelige og afslappende juledage hvor der er tid til at tøffe i nattøjet hele dagen. Vi vil endnu en gang gerne ønske jer alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi ses igen torsdag den 4. januar kl. 8.30

De bedste julehilsner.