En lille kort uge er forbi. Det har været en dejlig uge med alle eleverne på skolen. Stemningen har været i top, og morgensangen klinger endnu bedre med alle samlet igen.

Trærødder, 0. og 1. klasse havde tirsdag en helt fantastisk tur til Morsø Friluftcenter. En dejlig lang gåtur, hvor flere af børnenes skridttællere var rødglødende, men sikke et hyggeligt sted. Der var både islandske heste, æsler, kaniner, høns og hængebugssvin, som alle blev klappet og studeret.

1. klasse har i dag, onsdag hørt om hvorfor vi holder Kristi Himmelfartsferie og lidt omkring pinsen. De har tegnet billeder af Jesus som stiger mod himlen. Billederne hænger på vinduerne i klasselokalet, så de kan nydes på en gåtur i skolegården her i ferien.

2. og 3. klasse har nu alle sammen færdiggjort deres Tingseventyr. Snart er de klar til udstilling i vinduerne, så tag et kig forbi. Flere elever er i gang med nye historier og fantasien får frit løb. Tirsdag var vi nede ved skolesøen, hvor vi fandt frøer, smådyr og vandsalamandere. I dag sluttede vi dagen af med en omgang yoga.

4. Klasse har i denne uge hørt gyserhistorien om Dødningedukken færdig. Eleverne synes faktisk ikke den var uhyggelig nok. I næste uge skal vi arbejde med bogen og skrive egne gyser historier. Derudover har vi øvet os på at finde de forskellige ordklasser og leget matematik lege. Cup song sidder næsten i skabet, se selv på videoerne.

Vi håber at I alle nyder de ekstra fridage og vi glæder os til at hilse børnene velkomne igen på mandag med morgensang i skolegården.

De bedste hilsner fra lærerne

Slutter af med en sjov kommentar fra ugens løb af en elev:

Elev: Når man er gravid, må man så godt drikke kaffe?”
Lærer:
Jah, man må gerne få nogle kopper men helst ikke for mange.”
Elev: “Godt at Nikolaj ikke kan blive gravid, han havde ikke overlevet uden kaffe”