Sikke en masse vi har nået i dag. Det er fantastisk med arbejdslørdag, og dejligt, at det er samtidig for både børnehus og skole. Det er virkelig en hyggelig dag og traditionen. Det blev en lidt våd dag, men med regntøj til det udearbejdende folk, blev det alligevel taget med et smil. Vi fik både gymnastiksalen malet, flyttet ind i kopirummet, syet omslag til sangbøger, renset tagrender, gjort rent, skiftet træ på bord og bænke i trekanthaven og meget mere, som vi er rigtig glade for, at I har ordnet for os. Tak for det?

I Torsdags havde 4.-8. klasse og deres forældre besøg af Børns Vilkår. De lavede en workshop omkring børns digitale liv. Det var rigtig godt og skønt at se, hvor godt og engageret børn og voksne arbejdede med problemstillingerne, og den snak, der kom ud af det børn og voksne imellem.

I næste uge mandag til torsdag har vi emneuge, som handler om sprog i alle mulige afskygninger. Vi møder mandag til torsdag fra 8.30- 13.05.

0. – 1. klasse er blevet færdige med den lydlige opmærksomhed, så nu er vi klar efter emneuge og efterårsferie til at gå i gang med bogstaverne. 1. klasse er begyndt at have morgenlæsning med 2.-3.-4. to gange om ugen. Det er de rigtig dygtige til.

Vi har fået lavet vores ugler færdige. De kommer op til udstilling i løbet af næste uge. De blevet rigtig fine
(Casper).

Fredag er det skolernes motionsdag, vi skal selvfølgelig også motionere. Vi starter her med morgensang og fortælling. Derefter går/ løber vi op på banen ved fælleden. Her har vi forskellige aktiviteter. Klokken ca. 12.15 er vi tilbage på skolen, hvorefter vi holder efterårsferie.

God weekend

Hilsen Astrid