Så gik den er en lille ”miniuge” derfor også kun et kort onsdagsbrev i denne omgang.

Trærødder-1. Klasse er begyndt at arbejde med større og mindre end og ligmed. Hvilken vej er det nu lige krokodillemunden skal vende. ><=

Derudover har de arbejdet videre i sabelkat, haft diktat og så har vi lavet nogle rigtigt fine toiletrulleblomster i krea. Vi har også snakket om hvorfor vi holder Kristi himmelfarts ferie og pinse. I naturfag har vi været ude at så blomster, og snakke om hvorfor at det er vigtigt at, der er nogle blomster til insekterne.

2.-4. Klasse har i denne uge i dansk skrevet deres gendigtning af eventyr færdige. Eventyrerne har de læst højt for hinanden på klassen. Derudover har de lavet i deres skriftlige bog og vi har lavet samarbejdes aktiviteter. I matematik har de arbejdet videre med brøker og mønstre. Det kan godt drille, når man skal til at tænke i tal som er mindre end 1, men de arbejder godt med det. I musik er vi gået i gang med et nyt sammenspil

numre – Jutlandia- som de kender rigtig godt.

5.-6. klasse har i matematik fået dette skoleårs sidste aflevering og så har vi repeteret omregningen imellem decimaltal, brøk og procent. I naturfag har vi haft faglig læsning om bakterier, som vi skal arbejde videre med i næste uge.

Ligeledes oven på  har vi set resultaterne af sidste uges projektopgave. Det var virkelig nogle gode fremlæggelser, hvor vi lærte om vindmøller, flyvemaskiner, Lego og en masse andre opfindelser. Det er fantastisk at eleverne uden problemer kan stille dem op foran så mange mennesker og formilde deres opgaver. Alle i 7/8. Klasse fik fremlagt deres opgaver. I fællesrummet ovenpå kan man se alle de plancher og produkter der blev fremstillet i sidste uge af 5/6. Klasse. 7-8 klasse har i valgfag lavet lasagne og pæretærte.

God Kristi himmelfarts ferie.

/Personalet