Så startede hverdagen igen efter en dejlig ferie. Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år.

0. – 1 klasse er i gang med at måle med hænder, fødder, snore, centicubes mm. De har været rundt på skolen ude og inde og måle forskellige ting, og de har arbejdet koncentreret med opgaver. Vi er også ligeså stille gået i gang med at bruge en lineal, derfor vil jeg rigtig gerne, at de har en lineal med på mandag. En lige på 15-20 cm er bedst. 0.-1. klasse har også lært om kineserlyden -ng. For at få snakken i gang og koble læringen med en oplevelse, følte, lugtede og smagte vi på en mango. Herefter fandt vi en masse kineser-ord og øvede os i at bruge lyden.

I denne uge har 2.-4. klasse fortalt om, hvad de har lavet i deres juleferier. Vi har skrevet små historier, arbejdet med grammatik og knoklet i sabelkat.  2.-3. klasse har også arbejdet med kineser-ord. Dog har de også skrevet kineserhistorer, og det var virkelig sjovt.

I udeskole delte vi dem op i piger og drenge. Pigerne tændte op i bålet og lavede sjove hoppebaner med kridt. Drengene skrællede og skar grøntsager og lavede en virkelig lækker tomatsuppe, som hele skolen fik lov til at smage på. Det blev desværre ikke lavet på bålet, da det gik lidt i kage for os. Vi gik i køkkenet i stedet.

Oppe ved de store har vi arbejder med ordklasser og arbejder på, at få helt styr på hvordan de forskellige ord skal bøjes. Det er lidt svært med vi holder fast og giver ikke op før det sidder helt fast. Alle børn har i denne uge fået læst årets teaterstykke. Vi glæder os alle rigtig meget til at komme i gang med “Bølle Bob og Smukke Sally”

HUSKELISTE:

• 0. – 4. Kl må rigtig gerne installere appen Fun English på deres ipads.
  • På mandag starter svømning. 1. – 4. klasse skal derfor huske svømmetøj og håndklæde.
  • 0. – 1. klasse skal have deres fløjter med tilbage i løbet af næste uge.