Det blev et søndagsbrev denne gang, så i bliver ikke snydt for en gennemgang af ugen der gik. Vi starter med to remindere:

HUSK der er sidste tilmelding til julemødested i morgen, mandag d. 25/11.

På torsdag skal 5.-7. klasse til naturfagsmarathon i Nykøbing. De er så klar. Vi skal med bussen kl. 8, så eleverne skal mødesenest kl 7.45 denne dag. De skal have en stor madpakke med og drikkedunk.

0. klasse er begyndt at snuse til orddannelser med de bogstaver vi har lært indtil videre. De bliver bedre og bedre til at huske de forskellige bogstavlyde, så det tegner godt til at vi efter juleferien begynder op på den første læsning. 1. klasse arbejder fortsat med det skrevne sprog. Vi børnestaver så meget vi kan, og prøver at lære at det ikke er forkert at “stave forkert”, så længe man skriver de bogstaver man kan høre. HUSK at hvert barn i 0. – 1. klasse skal medbringe en pakke til børnenes pakkekalender. Jeg har indtil videre kun modtaget 4 pakker, så mangler fra 9 børn. Deadline er på fredag, inden vi går ind i december.

I denne uge har 2.-4. klasse knoklet videre med læsning. Lige nu prøver vi at lave en læseguirlande, hvor man på sætte en ring på, når man har læst 10 sider, og har genfortalt indholdet. Så ser vi, hvor lang guirlanden er inden vi går på ferie. Eleverne har også lavet flotte jule-kugler, som pynter i vinduerne. Ellers er der gået meget tid med elev samtaler, inden skole/hjem samtalerne i næste uge.

I engelsk gav 6. – 7. klasse den gas med “animals heroes” . Der blev læst til en guldmedalje og spillet med en god portion engagement og spænding.

I tysk har vi afsluttet emnet “korper” med gode resultater og så er vi videre med et nyt spændende emne “Wohnung”. Vi arbejder med indretning af forskellige rum i “mit hus”. 4/5 klasse eng: vi er godt i gang med Christmas, vi lærer en ny sang Shake up Christmas, har samlet Christmas Words, og har spillet Home made vendespil.

4. – 7. klasse er i gang med et projekt i matematik om matematik morgener. De går til den med godt engagement og kreativitet. Der står på opgaven at den skal afleveres torsdag. Vi udsætter det en uge, da vi konverterer nogle timer i næste uge til juleklip mm

Vi ses i morgen, til en dejlig mandag som står i juleklippens tegn.

/Lærerne