I næste uge har trærødder-4. klasse faguge og 5.-8. klasse har projektuge. Alle elever har mødetid fra 8.30-13.00. De store elever må gerne blive på skolen og arbejde videre, hvis de har brug for det.

Trærødder-1 klasse har i denne uge været ude og plukke brændenælder og ramsløg, som vi har brugt til at lave brændenældesuppe. Det var sjovt at være ude i naturen, og spændende at bruge det vi kunne finder i naturen til at lave mad. I dansk har vi arbejdet med de 120 ord, diktat og så har 0. klasse haft intro til sabelkat 1.

Vi har snakket om hvorfor at vi holder storebededag, og hvordan det kan være, at vi spiser varme hveder.

I matematik har vi bl.a. arbejdet videre med deres individuelle opgaver. Og så har de lavet hjernevrider opgaver, hvor de skulle finde ud af hvilke 3 figurere, man skulle bruge for at lave den anviste figur.

2.-4. Klasse har i dansk igen i denne uge lavet løs i deres arbejdsbøger, for at få trænet en masse grammatisk og fået læst en masse. I krea var vi aktive for at få brug noget energ

i.

De har spillet Hey se på mig i musik. I matematik har de arbejdet videre med koordinatsystemer, og de er ved at have rigtig godt styr på at plotte punkter ind.

I 5./6. klasse har vi regnet på kombinationsmuligheder. Onsdag havde de besøg af Pia fra Thy – Mors energi. Hun var her for at fortælle om, hvordan man kan spare på energien der

hjemme. Det var rigtig spændende at have en underviser udefra til at fortæller om et emne, som hun arbejder rigtig meget med til hverdag. I dansk har de arbejdet videre med deres opgaver fra sidste uge, de bliver alle i klassen så super gode til helsætninger og ledsætninger.

Torsdag startede vi ud med projektopgave for 5.-8. klasse. De skal finde et selvvalgt emne at arbejde med ud fra overemnet opfindelser. De skal lave en planche og et produkt. Desuden skal de ældste elever lave en mundtlig fremlæggelse.

I 7/8. Klasse brugte vi mandagen på at øve diktat, en diktat det er tilsvarende til den man skal op i til danskprøven i retskrivning, alle eleverne gik til opgaven med gåpåmod og de kom også alle elever godt i gennem den. Alle eleverne i klassen fik også onsdag alle deres portræt-artikler tilbage med kommentarer. De har alle gjort et super godt stykke arbejde. I valgfag lavet kanelsnegle. Der var så mange at der også blev til SFO børnene.

Torsdag havde Trærødder-4. Kl. Brætspilsdag. Der var en hyggelig summen alle steder. Og alle de små hjerneceller blev brug. Det blev regnet, stavet, ventet på tur og brugt logisk tankegang. Det var sådan en god dag.

Rigtig god bededag.

/Personalet