Torsdagsbrev uge 17

På søndag er der konfirmation i Sundby Kirke klokken 10.30.

Tirsdag aften holdt vi den årlige generalforsamling, og der var en god stemning. Det hjalp selvfølgelig også på humøret at skolen i år kom ud med et overskud. Referatet kommer på hjemmesiden i nærmeste fremtid. Der var 3 på valg til bestyrelsen. Peter og Henrik genopstillede og blev valgt sammen med Dennis Thøgersen, som er ny i bestyrelsen. Han kom ind i stedet for Lotte, som ikke ønskede genvalg. Bestyrelsen har konstitueret sig. Johnni Borggård forsætter som formand, næstformand Peter Kibsgaard, Karin Kibsgaard sekretær og Maria Nederby Kasserer: praktiske medlemmer Henrik, Dennis og Michael.

Nyt på lærerfronten: Sille er blevet opsagt i hendes prøveperiode. Opsigelsen er begrundet med højt sygefravær. Vi dækker Silles timer med en vikar. Samt forventer at Marie vil kunne komme på fuldtid, når hun har afsluttet hendes uddannelse.
Marie er allerede på skolen, og underviser blandt andet i Tysk. Ligesom Tobias også vil tage nogle af Silles timer. Børnene har taget godt imod Marie, og vi ser alle frem til at lære hende bedre at kende.

Trærødderne og 0. klasse har i ugens løb arbejdet med eventyret om Pandekagen, som løb for livet, lige indtil den… (børnene er meget bedre til den, så få Jeres barn til at genfortælle den, de vildt gode til det)
Trærødderne til og med 2. klasse havde tirsdag besøg af tanddamen. For trærødderne var det første gang, men de klarede det flot. Alle børnene var gode til at børste tænder.

1.-3. klasse er blevet færdige med deres flotte billeder, som kan ses på biblioteket. De har været meget grundige alle sammen, og resultatet er virkelig blevet godt.
I denne uge har vi i fællesskab lavet nye klasseregler, som vi øver os i at følge. Hver uge vil vi vælge en af reglerne som et fokuspunkt for ugen.

I udeskole har vi fået ryddet op på skolens grund. Efter at affaldet var væk, fik vi pludselig øje på en masse legetøj mellem træer og buske. I dag gik vi i gang med at lave spireforsøg, hvor eleverne i små grupper har plantet bønner. Det bliver spændende at se, hvordan de vokser.

7. Klasse er gået i gang med at læse bogen supernova. En meget spændende bog, som helt sikkert også vil fange deres opmærksomhed og give nogle gode snakke og debatter.

Samtidig har 7. Klasse, i valgfag, startet op på at tegne 3D tegninger på computerne, så vi forhåbentligt snart kan komme i gang med at printe på vores 3D printer.

Alle forældre til børn i daginstitutioner og skoler på Mors inviteres til GRATIS foredrag med Carsten Sommerskov. Temaet kredser om, hvordan man giver sit barn den bedst mulige opvækst og en selv et godt liv. Foredraget er den 17. maj fra 19-21.30, og der er kaffe. Invitationen er vedhæftet.

Foredrag – Glade Børn og Voksne

God storbededagsferie