Så blev vi også klar til jul efter tre gode og veloverståede klassedage i julens tegn. Vi har hygget, bagt kager, sunget, lavet overraskelser, gættet julehistorier, spist kager – og mange af dem. 2.-4. klasse har planlagt juleaktiviteter for de yngste, som de afprøvede i går. Det var lærerigt for de store og sjovt for de små.

Her i december har lærerne haft deres helt egen nisse, som har lavet lærerne til flotte nisser på døren ind til lærerværelset. Hver dag er vi mødt ind til søde sager og overraskelser. Stor tak til nissen, som endelig gav sig til kende i går efter mange gætterier – så tak til dig, Malene Neess (og familie), for at gøre december endnu mere hyggelig. Også stor tak til alle I andre for de søde julehilsner på lærerværelset.

I denne uge fik vi, efter en god generalforsamling, ansat Ninna Skovby som skoleleder. Nu glæder vi os til den 1/2, hvor hun starter. Fra lærernes side vil vi gerne takke for den store tålmodighed, opbakning og tillid, som I har vist os i tiden uden leder.

Tak for en hyggelig aften med gudstjeneste i salen. Det er dejligt, at så mange familier kommer og ønsker god jul. Vi glæder os til at byde alle elever velkomne igen den 6. januar efter en forhåbentlig fredelig juleferie. Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.