Vi vil gerne sige tak for en god torsdag med Åben Skole. Hele torsdag blev brugt til at gøre skolen klar, og hvor er jeres børn bare gode til at hjælpe. 0.-4. klasse og Linda underholdt med sange. Der blev danset og spist doughnuts som børnene også har lavet. Vi havde besøg af flere hold forældre som overvejer vores fantastiske skole til deres børn. Det er blandt andet jer, og de gode historier om skolen I fortæller, der gør, at vi får flere elever. Så fortsæt endelig med at sprede det glade budskab om vores skole.
Siden sidst er der blevet afholdt samtaler i 5.-6. klasse. I næste uge er der samtaler i 1. og 2.-4. klasse.
I næste uge starter vi også på rejsen til Amerika. Mandag til torsdag har børnene fri klokken 13.15 og fredag klokken 12.30. På lørdag er I alle inviteret med til “Amerika” på friskolen. Her vil I få mulighed for at se og høre, hvad vi har bedrevet ugen med. Denne lørdag betragtes som en almindelig skoledag. Til gengæld har alle forlænget weekend med fri mandag.
De ældste børn i børnehaven er nu fast med til morgensang hver onsdag. Det er skønt, at se dem sidde på række med sangbøger og synge med på de sange de kan.
Hos 0.-1. Klasse havde vi i udeskolen besøg af de ældste børn fra børnehaven. Vi arbejde med trolde. Hørte troldehistorier, sang om trolde og legede troldelege. Vi lavede også vores egne troldehoveder som nu bare skal vandes. Så må vi se, om de får hår på hovedet. Til sidst lave vi fuglemad, som eleverne har fået med hjem, så I kan fodre fuglene derhjemme.
2.-5. målte hinanden på kryds og tværs. Højde, sko- og hovedstørrelse, hvor langt og højt de kunne hoppe. Vi nåede også at arbejde med puls.
6.-7. klasse arbejdede hårdt med at få vores Åben skole-arrangement på skinner.
God weekend til alle.