Efter 14 dage med kulissefremstilling, replikøvning, sangtræning og 8 gennemspilninger blev spændingen endelig udløst. Eleverne havde sommerfugle i maven det meste af dagen, og der blev øvet lidt i krogene i de små pauser. Generalprøven startede med en lille sangtime, da lyset pludselig svigtede. Det gav lidt sved på panden, men det blev fikset og eleverne leverede en overbevisende generalprøve. Ekstra stor var spændingen til aftenens forestilling, som gik endnu bedre end den gode generalprøve. Vi har en flok dygtige elever, som godt kan være stolte af sig selv – vi er i hvert fald stolte af dem.

Gense  Louise og Katrine synge  din og min skov her:    9D61EC82-CF1E-4129-9C6A-E221F73EF79D

På trods af trætheden blev skolen opryddet fredag. Lærere og elever knoklede, og nu er skolen præsentabel igen. De yngste fik også set optagelsen fra teaterstykket, og de syntes, at det var sjovt at se sig selv på scenen. Dagen blev sluttet af med et stykke kage.

I næste uge er 8. klasse i brobygning, for at snuse lidt til de forskellige ungdomsuddannelser.

0.-4. klasse får traditionen tro fri kl. 13 på mandag, da det er fastelavn. De som går i SFO skal slå katten af tønden. Husk derfor udklædning.

God Weekend fra alle os til alle jer 🙂