Vi er en lille velfungerende institution beliggende i Sundby på Mors - tæt ved A26. I Børnehuset vægter vi nære og trygge relationer til det enkelte barn og familie højt. Vi har en ressource orienteret tilgang til arbejdet med børn - og er af den overbevisning, at "alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens". Vi prioriterer udelivet højt, og bruger derfor en stor del af tiden på vores skønne legeplads eller i lokalområdet, hvor der er dyr, fjord, havn mm. Vi giver dit barn en stabil, forudsigelig og tryg hverdag med udfordrende og spændende oplevelser.

Den røde tråd i dit barns liv fortsætter under samme tag i kendte omgivelser. Friskolen er en skole med afsæt i de Grundtvig-Koldske skoletanker. Vi vægter morgensang og fortælling højt - det er her fællesskabet får sin daglige næring. Tydelige og nærvende voksne skaber tryghed hos dit barn. Vi udvikler og danner gennem nærvær, samtale, trivsel og høj faglighed. Skolen vil bidrage til at gøre eleverne til selvstændige mennesker med mod på livets udfordringer, med tro på egne muligheder og respekt for andre.

Vi har hver anden onsdag (ulige uger) Åben Vuggestue fra 9.30 til 11.00. Her er der mulighed for at se hvordan hverdagen er og møde andre børn og forældre.
Har du et barn som skal starte i børnehave eller skole, så er man velkommen til at ringe og aftale tid til besøg. Vi vil rigtig gerne vise og fortælle meget mere om vores fantastisk hus.