Fredag fik vi besøg af 0.-5. klasse fra Bjergby friskole. Under ledelse af Lisbeth Frandsen fik børnene lært seks julesange som fortalte om juleevangeliet. Der blev rappet og sunget både i kanon og i almindelig sang.

Efter en god træningsformiddag, og frikvarter med plads til leg på tværs af skolerne, gik vi i kirken.

I kirken øvede vi sangene en sidste gang inden publikum kom og hørte en rigtig fin koncert. En rigtig dejlig dag.

Mandag startede med at 0.-4. Klasse fik pyntet til jul i klasserne og på gangen.

0.-2. klasse har i denne uge gjort emnet om kroppen færdig i naturfag. I krea har vi lavet juletræer til klassen. I dansk har vi arbejde i Sabelkat. Onsdag legede vi i Gymneren da Bertram holdt fødselsdag. Torsdag begyndte vi på Julehistorien om Peddersen og Findus og vi fik trukket den først pakke i pakkekalenderen, hvor Ida Katrine var den heldige.

På mandag er Kathrine tilbage og vil overtage klassen. Jeg, Peter siger mange tak for lån af jeres børn.

3.-4. klasse er i dansk i denne uge fået afsluttet det sidste omkring: Jeg er William. Derudover har vi fået printet alle julehistorier og hængt dem og vores pakkekalender op. I matematik har vi fået afsluttet vores kompendiet, så vi var klar til at begynde på juleopgaverne. Torsdag startede vi på juleopgaver, julekalender, julehistorier og trukket den første pakke i pakkekalenderen. I krea har vi lavet julehemmeligheder.

Vi er i fuld gang med at øve Lucia. I må meget gerne finde lyst/hvidt tøj frem -eller sort- som de kan tage på under kjolerne.

5.-6. klasse har i denne uge arbejdet med Ugeskema, hvor de fleste har nået en hel del læse- og skriveopgaver. Vi har også arbejdet med begreberne; synd, syndsforladelse og syndefaldet. Alle elever har fået læst og afleveret boganmeldelse, og nogle få har læst meget mere end jeg har bedt om, hvilket er helt fantastisk. I engelsk fortsætter vi med at synge på engelsk, og skal færdiggøre en musikvideo til næste uge. I sløjd er vi ved at færdiggøre vores projekter, og der er muligvis et par hjemmelavet julegaver mellem projekterne. Vi begynder snart på Romerriget i historiefaget. Alle elever har fået en lektiebog, således at I forældre kan følge med i eventuelle projekter, lektier og andre vigtige beskeder. I naturfag arbejder vi med plastik.

7.-9. klasse arbejder aktivt med ugeskema, og der er meget at indhente i forhold til læsning og opgaver. Alle disse opgaver kan ses i deres nye lektiebog, hvor I forældre kan se jeres børns opgaver. Der skal prioriteres tid til disse opgaver. I historiefaget har vi ses en ny dokumentar om 1. Verdenskrig, og de har alle modtaget en undervisningsbog om emnet. I engelsk fortsætter vi med at synge engelske julesange, og de skal også præsentere en hjemmelavet musikvideo til næste uge. I matematik har vi arbejdet med trekantsberegninger samt areal og omkreds af cirkler og I krea har vi flettet grankranse.

I musik øver alle klasser fortsat på de musiknumre, som vi har lært i løbet af skoleårets første måneder.

På tirsdag skal alle elever i 5.-9. Klasse have kartoffelskrællere med. Da der skal skrælles en masse kartofler til Mødestedet onsdag.

//personalet