“Ferie feeerie feeeeeeerie, slap nu af du har fri og syng en glad melodi….”, blev der brølet i gymnastiksalen for ganske kort tid siden. En fantastisk måde at slutte skoleåret på. Det er nu også altid en lidt trist dag, fordi vi skal sige farvel til de ældste elever. Så der blev fældet et par tårer og givet nogle ekstra kram inden dagen var omme. De vil i den grad blive savnet, og vi ønsker dem alle sammen god vind fremover og håber, at de vil kigge forbi ind imellem og sige hej. Vi har også sagt farvel til Nikolaj i denne uge. Det var hårdt for både børn, forældre og ansatte. Vi ønsker Nikolaj god vind fremover, og husk at du, ligesom børnene, altid er velkommen på besøg.

Vi har haft en helt fantastisk og hyggelig uge, hvor vi stort set har været sammen alle sammen hver dag. Tak for dette skoleår og vi glæder os til vi ses efter ferien. God sommer !

/Personalet