Så blev spændingen endelig udløst. Efter to fantastiske, og til tider, hårde uger. Børnene har været fantastiske og været så gode. De har gang på gang reddet os voksne, når vi ikke helt havde styr på, hvor vi var og hvad vi manglede. Der er blevet øvet og øvet og øvet. Både replikker og musik. Allerede inden den første uge var gået, havde alle styr på alle deres replikker og “Aladdins Kvartet” tordnede derud af med musikken og hvor lød det godt- og højt. Så nåede vi i går klimakset med to forestillinger for fulde sale. Først generalprøven i går formiddags for børnehaven, bedsteforældre, forældre og andre interesserede. I aftes havde vi så selve premieren på ”Aladdin og den vidunderlige lampe”, med stående applaus til slut. Det har vi vist ikke oplevet endnu. Det var et fantastisk stykke arbejde! Alle leverede; både i går formiddags og i aftes. Vi tror, som et par forældre også nævnte, at det er det bedste vi har lavet. Men hold da op, hvor har alle også arbejdet super hårdt de sidste 14 dage. Nu venter en velfortjent påskeferie til både børn og voksne. I dag er dagen gået med masser af oprydning, med at se film, spise is og slik og hygge på sækkepuderne. Og i weekenden forsvinder scenen også ned i kælderen for at komme op igen om et år.

Vi har i dag også sagt på gensyn til Kim, som i påskeferien starter sin orlov. Vi ønsker ham alt mulig godt i hans nye job på Hotel Limfjorden. Men håber nu alligevel, at han vender tilbage til os til efteråret.

Efter påskeferien den 3. april starter vi som altid 8.30. Denne tirsdag starter vi med morgensang og fortælling, fordi det er først dag i skole for trærødderne. Alle møder 8.30 og har fri efter det skema som er sendt på mail. Vi glæder os rigtig meget til de nye trærødder starter.

 

God Påskeferie.

Hilsen

Astrid