Endnu en uge er overstået. I denne omgang blev det en meget anderledes uge, end vi havde forestillet os. Der kører mange tanker igennem hovedet i denne tid. Vi savner jeres børn! Vi savner at være sammen med dem, og kunne undervise dem som vi plejer.

Alle lærerne er kommet på en stor opgave – nemlig at skulle få en form for online undervisning op at køre. Det er nyt for os, men vi prøver at få sendt opgaver afsted og holde kontakten med jer i en hverdag, der pludselig ser helt anderledes ud.

Vi er klar over, at mange af jer også kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen. Det er derfor vigtigt for os at få meldt ud, at vi ikke har en forventning om, at I SKAL lave alle de lektier vi sender afsted. I må vurdere, hvordan det passer ind i jeres hverdag. Der er heldigvis også meget god læring i at lege, spille spil, lave mad, bage og i at gå en tur, og snakke om det I ser.

Mangler I derimod opgaver til de forskellige fag, må I selvfølgelig altid kontakte den pågældende lærer, som så vil sørge for flere opgaver – I skal jo heller ikke gå og kede jer.

Når det så er sagt, kan vi se at rigtig mange elever, virkelig giver den gas med de opgaver vi sender afsted. Så vi vil også gerne sige stort tak til jer forældre, der får hjulpet børnene så godt på vej. Nogle elever er morgenfriske og er i gang allerede fra kl. 7. Andre får sendt opgaverne retur kl. 18. Det vidner om nogle seje elever, der virkelig gør en indsats, og det er dejligt at mærke den positive energi og så meget flid. Vi er glade for, at I også melder tilbage, når opgaverne driller, så vi sammen kan få løst problemet. Bliv endelig ved med det.

Anne hilser og siger, at I også gerne må sende matematikopgaver til gennemretning over mail, hvis I ønsker det.

I gør alle et godt stykke arbejde, og vi håber, at vi snart kan vende tilbage til en normal hverdag igen. Skulle der opstår spørgsmål, er I selvfølgelig også velkomne til at sende en mail eller ringe. Da der ikke er mulighed for at ringe på kontoret, må I ringe til Kathrine på 28768246, hvis I skulle få brug for det.

Husk at holde sammen, hver for sig.

De bedste hilsner fra alle lærerne