Så lakker endnu en hjemme-arbejds-uge mod enden. Desværre fik vi beskeden om, at der indtil videre er lukket ned for skolen til efter påske, men vi tager det i stiv arm.

Lærerne knokler fortsat for at lave den bedst mulige undervisning til jeres børn, og selvom vi famler lidt, så begynder det at gå den rigtige vej. Det er dejligt med jeres respons, så vi sammen kan få det bedste ud af situationen.

0. – 1. klasse vil i løbet af weekenden modtage nye arbejdsskemaer til de kommende to uger på mail. Casper vil komme et par nye online portaler på, som vi har fået adgang til. Blandt andet en læse portal, med en masse letlæsningsbøger som kan tilgås via app på iPad. Vi håber at i vil hjælpe Jeres barn igang med login osv. (Uni login er tidligere sendt rundt pr. mail).

2. – 4. klasse vil hen over weekenden modtage et samlet ugeskema, der dækker fagene dansk, matematik og engelsk. 4. klasserne får også koblet tysk på deres ugeskema. Kathrine vil også forsøge sig ad med videosamtaler sammen med eleverne, så vi lige kan få set hinanden og talt sammen. Det er nyt for os alle, men lad os håbe, at det kommer til at fungere rigtig godt.

På tirsdag har Anne sidste arbejdsdag, inden hun går på barsel. Det betyder, at Helle overtager matematikundervisningen fra 2.-7. klasse. Nikolaj overtager matematikundervisningen hos de yngste i 0. – 1. klasse. Hvis I har spørgsmål til opgaverne, er det derfor fremover dem, som I skal rette henvendelse til.

Vi ønsker jer alle en rigtig god weekend.

De bedste hilsner fra lærerne