Fredagsbrev uge 16.

 

I går, torsdag, var vi i teateret med trærødderne, 0. og 1. klasse. Vi så Androkles og Løven. Det var en fantastisk forestillingen i farver, lyd og fortælling og tænk- vi sad slet ikke ned men lå i hængekøjer og kunne slappe helt af, mens vi så teater. Det er da skørt, hva? Nej, det var ikke så tosset endda at ligge der. Alle syntes at det var skønt og en god oplevelse. hængekøje teater

 

I naturfag arbejder 6.-7. klasse med naturfænomener, 2-5 klasse laver solovne og de skal afprøves, om de kan lave varmt vand næste gang solen skinner. Trærødderne har sammen med deres store ven fra 5. klasse fundet deres træ, målt det, taget billeder, tegnet det og artsbestemt det. 0.-1. klasse arbejder med læsning de læser højt, for hinanden for sig selv og for vi voksne. De øver alle små ord og de er vilde med det. Så opfordr gerne jeres børn til, at de læser for jer der hjemme så de får deres læselyst stimuleret. 

 

Vi har i bestyrelsen, i samråd med Astrid, arbejdet med en organisationsændring, som bliver effektueret efter sommerferien 2017. Det betyder at vi allerede nu har måtte tage en tung beslutning og konstatere, at vi er for mange i organisationen. Derfor har vi valgt at afskedige Lisbeth Frandsen med udgangen af juni måned. Det er vi selvfølgelig kede af. Vi har været rigtig glade for Lisbeth og det stykke arbejde hun har lagt i Sundby Friskole gennem alle årene. Vi ønsker hende held og lykke på hendes vej.

 

Børnene har i dag fået sedler med hjem ang. arbejdslørdag som er den 16-17 maj.

Husk Generalforsamling tirsdag den 25. april kl. 19.00

 

God weekend

 

Hilsen Astrid