Når i nu ikke kan være med til morgensang, så må morgensangen komme til Jer. Her en lille bid af det vi som personale og elever kan nyde i fællesskab, når vi samles til morgensang i gymnastiksalen.

Trærødderne har sammen med 0. og 1. klasse arbejdet med stavelser i denne uge, og nøj hvor er de blevet dygtige. Prøv at hør jeres barn i det derhjemme. Eksempelvis ved spisebordet, eller når i er ude at køre er det en god aktivitet/leg.

0. klasse har i læsebogen taget hul på ord med 4 bogstaver. Der er pludselig mange lyde at holde styr på, men de klarer det så godt og kæmper derudaf. Både 0. og 1. klasse øver børnestavning, og det er der kommet nogle fine digte ud af. Vi gør dem færdige i næste uge, også kommer de til udstilling. I dag fredag har vi haft bevægelse/idræt hele dagen, så der kom sved på panden hos alle.

Trærødder, 0. og 1. klasse har lavet en lille overraskelse til Jer mødre til søndag. Den ligger i postmappen. Ikke smugkigge 😉

I 2.-4. klasse har vi endelig arbejdet med ugeskema igen. Eleverne fandt lynhurtigt den ”gamle” rytme og de er gode til at styre deres arbejdstid i løbet af ugen. Om morgenen har vi haft fælles dansk med ordklasser på tavlen, og derefter er der blevet arbejdet i individuelle opgavehæfter. Derudover har 4. klasse afleveret deres fortsættelse af billedromanen ”Det satans ukrudt”. De har været kreative, og afslutningerne er meget forskellige. Det betyder også, at vi nu er helt færdige med det emne.

Stoltheden vil ingen ende tage, denne uge har alle på 1. sal arbejdet med projekt. 5. Klasse har lavet en planche omkring et historisk emne, dertilhørende et kreativt produkt. Det er utroligt, hvor kreative og iderige eleverne er, de har virkelig imponeret os. De har arbejdet selvstændigt og ihærdigt hele ugen. Alle de flotte plancher og projekter kan ses resten af skoleåret, udstillet på gangen på 1 sal.

6.-8. klasse har ligeledes arbejdet med deres skriftlige projekt. De har skrevet på livet løs. Projekterne skal afleveres på søndag, og vi glæder os til at se resultaterne. I kan roligt være stolte af jeres store børn. De har vist sig at være ansvarsfulde og gode til at administrere deres egen tid.

Rigtig god weekend 🙂

/Personalet.