Mandag morgen startede ud med fortællingen om, at Jesus 40 dage efter sin opstanden farer til himmels på Kristi himmelfartsdag. Det er ikke længe siden, at eleverne fik fortællingen om påsken, så derfor skulle de selvfølgelig have fortsættelsen. Der blev også fortalt om, hvordan man i gamle dage fejrede helligdagen på en helt anden måde, end vi gør i dag.

Trærødder, 0. og 1. klasse har plantet deres pralbønner fra de hjemmelavede drivhuse, ud i krukker som nu står og praller i vinduerne i klassen. Planen er, at når de er stærke nok, skal de sættes udenfor vores vindue, så vi kan nyde dem indefra klasselokalet. I ugens løb har trærødderne arbejdet med bogstavet A, hovedsaligt bogstavets former. 0. – 1. klasse har knoklet med børnestavning. De har blandt andet skrev om et fantasi monstre og om fremtiden. Tirsdag var hele klassen på multibanen for at spille fod-rundbold, hvilket var en stor succes.

I 2.-4. klasse har vi i denne uge haft fornøjelsen af at høre 4. klasse læse deres fine afslutninger til bogen “Det satans ukrudt” højt for klassen. Det var nogle fine og meget forskellige slutninger de fandt på. Hver morgen har vi arbejdet i individuelle danskopgaver, og så har vi også trænet elevernes stavning. Onsdag kiggede Nikolaj forbi klassen med en lille kopi af Jellingestenen, som han fortalte om. Eleverne er vilde med historie, så det var et hit.

De store har fremlagt naturfagsopgave i denne uge sammen med Lone. De har alle fremlagt nogle super godt og kreative opgaver. 5.klasse var med som tilskuere sådan, at de også kunne få nogle fif til fremlæggelser.

Rigtig god forlænget weekend 🙂

De bedste hilsner fra personalet.