Så gik endnu en uge på Sundby Friskole og nøj hvor går tiden stærkt. Sommerferien nærmer sig med haste skridt, men sommervejret lader vente på sig. Husk fortsat at tjekke op på børnenes garderober, så tøjet afspejler det skiftende vejr.

Trærødder, 0. og 1. klasse har haft om eventyr i denne uge. Vi har arbejdet med kunsteventyr af H. C. Andersens og folkeeventyr af Brødrene Grimm. Fredag sluttede vi med at lave vores eventyrfigurer med vores egne ansigter som centrum. De blev rigtig fine. Vi lægger sidste hånd på værkerne i næste uge.

I de kommende uger vil vi hos trærødder, 0. og 1. klasse starte vores egen købmandsbutik. Derfor søger vi fra ALLE tomme emballager.. eksempelvis mælkekartoner, morgenmad, æggebakker osv. alt har interesse, jo mere jo bedre butik kan vi få.

2.-4. klasse arbejder fortsat med ugeskema. I denne uge har opgaverne blandt andet stået på stavetræning, eventyrskrivning og en kreativ opgave, hvor eleverne tegnede et ansigt, hvor de efterfølgende skulle puste vandfarve ud som hår. De er virkelig blevet flotte, og i løbet af næste uge vil de blive udstillet ude foran klassen. I matematik har vi arbejdet med geometri. Udenfor har vi lavet et evalueringsløb i både dansk og matematik.

I 6.-8. klasse har alle elever nu fået fremlagt deres projektopgaver. Det har været super spændende og lærerigt at være med til. Det ses tydeligt, at alle har fået udbytte af projektarbejdet. 5. klasse har begge dage været med som tilskuere, så de kunne se, hvad der venter dem næste år.

Vil I alle tjekke op på børnenes penalhuse. Der er rigtig mange, der ikke har blyanter, viskelæder osv. med. Det giver uro i timerne, og børnene bruger meget tid på at finde noget, de kan låne.

I dag har vi afholdt brandøvelse. Det klarede alle elever rigtig flot.

Vi ønsker Alle en skøn weekend og Pinse.

/Personalet