Vi har i den forløbende uge nydt, at vi har haft det dejligste vejr og at sommeren trænger sig på. Måske vi får mulighed for at se pinsesolen danse i de kommende dage.

 

I næste uge har vi emneuge, Vi har sagt ja tak til at deltage i projektet ‘Indeni og Udenpå’, som er en del af Kulturmødet 2017, som Limfjords Teateret er ophavsmand på. Vi skal arbejde med skotøjsæsker, og inde i skotøjsæskerne skal der arrangeres en masse små ting. Kravet er, at det hele skal være sort eller hvidt, og det skal kunne være i en skotøjsæske. Det kan være gammelt legetøj, køkkenredskaber, emballage, stof, fotos, tegninger mm. Kun fantasien sætter grænser. Børnene må meget gerne medbringe sådanne ting til næste uge. Hvis tingene ikke er sorte eller hvide, maler vi dem bare. Tingene kommer ikke med hjem igen, da kasserne skal udstilles til kulturmødet.

 

7. klasse rejser til Island tirsdag morgen, og vi gælder os til at høre om deres tur og alle de fantastiske ting og den storslåede natur de skal opleve. Vi ønsker rigtig god tur.

 

God pinse og god weekend

 

Hilsen Astrid