En dejlig uge er kommet til sin afslutning, og vi nærmer os sommerferien med hastige skridt. Det kan så småt også mærkes på eleverne, at der snart ikke er plads til mere skolearbejde, og at en god lang sommerferie er tiltrængt.

Trærødder, 0. og 1. klasse har i denne uge haft om kæledyr. Vi har tegnet og skrevet om vores egne kæledyr, set videoer om hvilke specielle kæledyr man kan have. Derudover har vi lavet landart af kæledyr – se om i kan gætte hvad de forskellige forestiller. Fredag gik vi rundt med spørgeskema om kæledyr til skolens største elever. Til sidst gennemgik vi alle de indsamlede informationer på tavlen, hvilket gav et godt indblik i hvor mange der har hund, kat osv. Hele ugen har 0. – 1. klasse øvet sig i at skrive pænt, det fortsætter i næste uge. Torsdag havde vi idræt hele dagen, hvor den stod på atletik, hvor vi både stiftede bekendtskab med hækkeløb, stafet, længdespring, kuglestød og sprint.

I 2, 3 og 4. Klasse har de i matematik arbejdet med analoge ure, det er ikke alle der er lige trænede i at læse klokken fra sådan et ur. Det er en nem lille øvelse man kan lave hjemme med middagsbordet. 2. – 4. klasse sluttede ugen af med en brag af en vandkamp.

I femte klasse har vi i denne uge arbejdet på at få gjort vores digte færdige, eleverne skal sætte ordene fra Tove Ditlevsens digt ”Blinkende lygter” sammen på en ny måde sådan, at de skaber et nyt digt. I Onsdags blev en anderledes skoledag for femte, vi droppede de normale timer og tog førstehjælp på skemaet, ud fra den sidste tids hændelser snakkede vi om hvordan man er førstehjælper, og om hvad man kan gøre for at hjælpe en tilskadekommen person. Det var en rigtig god og lærerig dag, hvor eleverne prøvede at give hjerte-lunge massage på en dukke, og hvor de lagde hinanden i stabilt sideleje.

6, 7 og 8. Klasse har bruge ugen på at arbejde med novellen ”som englene flyver” af Naja Marie Aidt en socialrealistisk novelle der omhandler en gruppe unge mennesker der lever i et hårdt miljø. Eleverne har læst højt sammen på klassen. Efterfølgende blev de inddelt i grupper hvor de sammen skal analysere teksten. Flere af drengene i 7 og 8. Klasse har også i denne uge løst højt til morgenlæsning, de har hver skulle læse en novelle højt for de resterende elever på 1. Sal. 6. – 8. klasse har i engelsk haft om, hvornår man bruger ubestemte og bestemte artikler. Fodbold fylder meget lige for tiden, og derfor sluttede vi selvfølgelig ugen af med et brag af en kamp mellem de store og Mette. I tysk har de afsluttet læsningen af “Der gestiefelte Kater” og håber vi når at træne øvelserne til teksten i næste uge.

Fredag d. 25 er sidste skoledag, og alle elever har fri klokken 12:00. Det bliver traditionen tro med fodboldturnering hvor ansatte spiller mod de store elever, og en omgang gemmeleg rundt over hele skolen.

Næste uge lægger vi alt glemt tøj frem i gangen på stueetagen. Tag et kig om der er noget i mangler. Sidste skoledag skal alle rum og knager tømmes for ejendele. Det som er tilbage mandag d. 28. juni afleverer vi på genbrug.

Vi ønsker alle en rigtig god weekend,

/Personalet